rent a car beograd rent a car beograd 0665260346

ŠTA SVE TREBA DA BI SE IZNAJMIO AUTO

Uslovi i najčešća pitanja

Dokumenta

koja su potrebna da bi se iznajmio auto su lična karta ili pasoš i vozačka dozvola, moraju biti važeća i moraju se pokazati pri iznajmljivanju auta. Strani državljani i naši takodje ako imaju strana dokumenta mogu iznajmiti vozilo sa stranim dokumentima

Depozit da ili ne?

Najbolje je pozvati našu agenciju zato što postoje razne druge agencije koje mi zastupamo i uslovi za depozit su različiti, većina agencija uzima od 100€, 200€ čak i 500€m. Kako je u Srbiji slabo zastupljeno da agencija zaledi sredstva na kartici, depozit se u 90% slučajeva ostavlja u kešu. Svaka agencija izdaje priznanicu za depozit.

Da li je obavezno posedovati platnu karticu da bi se iznajmio auto???

U evropskim zemljama posedovanje platne kartice je uslov za rentiranje auta, u Srbiji to nije slučaj, može se iznajmiti auto bez platne kartice.

 

Da li se plaćaju dodatni kilometri?

Mi ćemo Vam naći neograničenu kilometražu. Većina agencija praktikuje da je po cenovniku kilometraža besplatna tj. neograničeni broj kilometra se može preći. Postoje agencije koje imaju limit, uglavnom je to 100km ili 200km dnevno, preko se plaća oko 10-15 rsd po kilometru.

Da li gorivo ulazi u cenu rentiranja?

Gorivo ne ulazi u cenu najma i ono pada na teret zakupca. Uglavnom se iznajmljuje sa punim rezervoarom, u svakom slučaju uzima se zatečeno stanje isto tako se i vraća.

Uslovi plaćanja

Ukoliko vozilo iznajmljujete kao fizicko lice, troskove najma i sve eventualne dodatne troškove možete platiti gotovinski ili kreditnom karticom. Pravna lica najam plaćaju preko tekućeg racuna.

 

Saobracajne kazne

Kazne za prekršaje počinjene tokom perioda najma su isključivo odgovornost zakupca.

Sudar i šteta Odgovornost zakupca ako nema policijski zapisnik nesreće je 100%, ako poseduje policijski zapisnik a nije kriv, učešće zakupca u šteti je 0%, a ako poseduje zapisnik a kriv je učestvuje u šteti onoliko koliko je navedeno u ugovoru o najmu, to zavisi od agencije. Pri preuziumanju vozila obavezno pročitajte ugovor koji potpisujete, najmodavac mora nevesti član vezan za načinjenu štetu. Svaka šteta na gumama, ispod vozila, kljucevima od vozila i alarmu NIJE POKRIVENA CDW osiguranjem, i u slucaju gubitka ili štete zakupac placa 100% od cene.

Kradja

U slucaju kradje vozila zakupac je dužan da plati 100% štetu, osim ako kradju prijavi lokalnoj policijskoj stanici i ako poseduje zvanicni policijski izveštaj, saobracajnu dozvolu i original kljuceve, platice zavisno od ugovora koji je potpisan sa agencijom pri preuzimanju vozila. Zakupac je dužan da uvek zakljuca vozilo i aktivira alarm (ako je ugradjen) kada je vozilo parkirano, a saobracajnu dozvolu da ne drži u vozilu.

Nije dozvoljeno

Nije dozvoljena vožnja van puta, trkanje, reli, šlepovanje drugih vozila, pozajmica vozila trecem licu i striktno je zabranjena svaka vrsta zamene delova i bilo kakvog prepravljanja. Svaka zamena se tretira kao šteta koja ce biti naplacena zakupcu. U slucaju da zakupac vrati vozilo u ekstremno prljavom stanju, troškovi pranja ce se naplatiti zakupcu. Isto važi i za unutrašnjost vozila. Nije dozvoljeno obavljati kriminalne radnje.

 

Neograničena kilometraža

Neograničena kilometraža se odnosi samo za Srbiju, kada se prelazi granica kilometraža je neograničena, ali je cena najma dnevno 5000rsd za najmove do 10 dana, za najmove preko 10 dana cena je po cenovniku kao za srbiju.

Kontakt Rent a car Beograd

11000 Beograd, Bulevar dr. Zorana Đinđića bb

telefoni: 066 526 0 346, 066 512 4 000

Rent a car Beograd viber & Whats up 00381 66 526 0 346, 00 381 66 512 4 000

office@rentit.rs

 

© 2015 Agencija Rent a car Beograd — made with passion by MV studio | Rent a car | Rent a car Beograd
rent a car beograd    rent a car beograd    rent a car beograd